Följ oss på:

OM HDSCAN

VILKA VI ÄR

High Definition Scandinavia AB

År 1996 grundade Haukur Tor Magnusson produktionsföretag HAWK Video & Film med målet att erbjuda kvalitativa och professionella tjänster inom mediaindustrin. Företaget växte snabbt och blev ett eftertraktat val för marknadens ledande mediaaktörer vid inspelningar och TV-produktioner. HAWK Video & Film erbjöd ett brett utbud av tjänster, inklusive företagsfilmer, nöjesproduktioner, reklamfilmer, reportage och sportprogram.

Men parallellt med dessa produktioner kom även förfrågningar och uppdrag om överföring av äldre filmer, så att materialet skulle kunna användas i samtida och nya produktioner. Med intågandet av den digitala tekniken ökade efterfrågan på att överföra äldre analogt material till digitalt format. Företaget insåg att detta skulle bli en viktig del av verksamheten och skapade en sektion som är dedikerad till hantering och digitalisering av alla äldre filmer och mediaformat.

År 2010 ändrade företaget namn till High Definition Scandinavia AB, eller förkortat HDSCAN. Sedan dess har HDSCAN varit bland dom ledande inom branschen för digitalisering av filmer och analoga mediaformat. Vi har digitaliserat filmer från ett brett segment av kunder, inklusive filmer från början av 1900-talet och unika filmer från olika hörn av världen.

HDSCAN erbjuder en professionell och högkvalitativ tjänst för att digitalisera dina äldre filmer och mediaformat. Vårt erfarna team använder avancerad filmskannings teknik för att garantera att dina filmer överförs med högsta kvalitet, med minimal förlust av bild- och ljudkvalitet. Vi erbjuder också tjänster som restaurering och färgläggning av svartvita filmer och bilder för att ge dina minnen nytt liv.

Låt HDSCAN hjälpa dig att bevara dina minnen för kommande generationer att njuta av, genom att digitalisera din filmhistoria. Med vår tjänst kan du säkra dina filmminnen för evigt och dela dem med dina nära och kära. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att bevara dina filmminnen för alltid.

Föregående bild
Nästa bild

Flashscan HD

SKANNING AV 8 MM SMALFILM

AWARDS

OUR ACHIEVEMENTS ON THE JOURNEY