Följ oss på:

FILMTJÄNSTER

Professionell

Film & foto skanning och restaurering

HDSCAN erbjuder professionella film och fotorestaureringstjänster för att ge dina gamla filmer och foton ett nytt liv. Vi erbjuder huvudsakligen skanning och digitalisering av 8 mm, 16 mm och 35 mm film samt videoband, Vi erbjuder också möjligheten att skala upp dina filmer till 4K-kvalitet, för en skarpare och mer detaljerad bildupplevelse.

Med vår avancerade teknik kan vi ta bort skador som repor, damm och fläckar med hög precision. Vår expertis gör det möjligt för oss att återställa dina filmer och foton till i stort sett ursprungliga färger och kvalitet.

Men det är inte bara skador vi kan reparera, vi kan även färglägga dina svartvita filmer och foton för att ge dem en ny dimension och göra dem mer levande. Efter digitaliseringen blir dina filmer och foton därmed mer tillgängliga och kan enkelt och lätt  att dela med andra.

Vi vet att dina filmer och foton är viktiga minnen för dig och dina nära och kära, och det är därför vi strävar efter att ge dig det allra bästa resultatet. Låt oss hjälpa dig att bevara dina filmer och foton för kommande generationer att njuta av. 

Kontakta oss redan idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att bevara dina minnen för alltid.

Om klippet

Filmen visar kvinnor som hanterar tobaksblad från odlingar i södra Sverige vid sekelskiftet runt 1903

Väck historien till liv med våra experttjänster för filmrestaurering. Genom att använda en noggrann process med manuell bildskanning kunde vi ge ny klarhet till en svartvit film från sekelskiftet. Varje bildruta stabiliserades för att säkerställa en jämn tittarupplevelse, och tekniker för brusreducering och detaljskärpning användes för att förbättra filmens övergripande kvalitet. Men vi slutade inte där, vårt Image-system användes för att färglägga filmen, vilket gav den en ny nivå av livlighet och förde det förflutna till nutid. Upplev filmens magi som aldrig förr,

Vi återupplivar gamla foton ...och nu även svartvita till färgfoto.

Färgläggning av Svartvita filmer och foton

Ge dina gamla svartvita bilder en ny dimension med vår avancerade färgläggningsteknik. Vi kan återge färger och detaljer som tidigare var förlorade, och göra dina bilder mer attraktiva och minnesvärda.

Färgläggning av svartvit filmscen från Mary Pickford och Douglas Fairbanks Pickfair hus i Beverly Hills omkring år 1920

FÄRGLAGD FILM

Svartvit 35 mm film

Projekt 2023

Mary Pickford och Douglas Fairbanks Pickfair hus i Beverly Hills omkring år 1920

Skanning: 35 mm film till 4K

Behov : Restaurering

Återskapning : Svartvit till färg

Är era filmer i behov av scanning!

Beställ en provscanning till rabatterat pris. Gäller endast 8 mm filmer.

FÅ VÅRT KAMPANJPRIS

30% RABATT