Följ oss på:

Hur kan vi hjälpa dig?
Innehållsförteckning
< Alla ämnen
Print

Erbjuder HDSCAN digitala arkivformat

HDSCAN erbjuder digitala arkivformat som en del av sina tjänster för både företag och privatpersoner. HDSCAN har en omfattande expertis inom digitalisering av analoga medier och kan hjälpa kunder att konvertera sina analoga filmer, band och bilder till digitala format som är lämpliga för arkivering.

HDSCAN erbjuder flera olika digitala arkivformat, inklusive högkvalitativa arkivformat som Matroska FFV1,  ProRes och DPX, samt mer standardiserade format som MP4 och AVI. Dessa format kan anpassas efter kundens behov och önskemål.

Företaget använder endast de senaste och mest avancerade digitaliseringsverktygen och teknikerna för att säkerställa att kundernas medier digitaliseras på bästa möjliga sätt. 

Oavsett om du har gamla filmer eller videoband som du vill digitalisera, eller om du har behov av digitala arkivformat för affärsändamål, kan HDSCAN hjälpa dig. Deras team av experter kan hjälpa dig att hitta det bästa digitala arkivformatet för dina behov och se till att dina analoga medier digitaliseras på ett säkert och effektivt sätt.